'Doekhi-exit bij Union Berlin mogelijk'

Nederlandse exit niet uitgesloten bij Union Berlin: "Hij doet het ontzettend goed"

17 juli om 22:37

Danilho Doekhi gaat deze zomer mogelijk een transfer maken. De Nederlandse verdediger heeft bij Union Berlin nog een contract tot medio 2025, terwijl verschillende clubs hem in de gaten zouden houden.

Kicker schrijft dat 'enkele clubs', bijvoorbeeld uit de Serie A, kijken naar Doekhi. De stopper was één van de weinige lichtpuntjes in een zwaar seizoen bij Union. Horst Heldt, die over het spelersbeleid gaat bij de club uit Berlijn, sluit een transfer van Doekhi dan ook niet uit. "Hij doet het ontzettend goed. We houden zijn contractsituatie in de gaten. We hebben nog genoeg tijd om dat met hem te bespreken, we houden alle opties open", zo klinkt het.

Doekhi speelt sinds de zomer van 2022 bij Union Berlin, dat hem transfervrij overnam van Vitesse. Binnen afzienbare tijd groeide de geboren Rotterdammer uit tot een belangrijke kracht bij de club uit de Duitse hoofdstad. Eerder werd het opleidingsproduct van Ajax al gelinkt aan AS Roma.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!