Sem Steijn wil niet weg bij FC Twente

Twente-doelpuntenmachine over toekomst: 'Er zal ongetwijfeld belangstelling zijn'

17 juli om 18:30
Laatste update: 17 juli om 18:33

Sem Steijn staat in de belangstelling van diverse clubs, aldus RTV Oost. In gesprek met het lokale medium stelt de aanvallende middenvelder fans van de club echter gerust. Hij is niet van plan om Enschede deze zomer achter zich te laten. 

De 22-jarige Steijn leverde afgelopen seizoen een grote bijdrage in het succes dat Twente boekte. De rechtspoot maakte in 34 Eredivisie-wedstrijden maar liefst zeventien doelpunten. Die indrukwekkende prestatie heeft interesse doen aanwakkeren. Ondanks dat blijft Steijn, die in De Grolsch Veste nog een contract heeft tot medio 2025, met alle liefde nog een jaar. "Het is voor mij hartstikke goed om hier te blijven."

"Ik focus mij ook alleen maar op Twente. Ik ben gewoon hartstikke gelukkig hier", vervolgt Steijn, die een duidelijk doel voor ogen heeft. "Ik wil gewoon Champions League spelen met Twente en het beter doen dan vorig jaar. Er zal ongetwijfeld belangstelling zijn, maar zolang ik bij Twente ben wil ik alles geven voor Twente, maar ik hoef nergens heen."

Komende maandag weet Twente wie de tegenstander wordt in de derde voorronde van de Champions League. RB Salzburg, LOSC Lille, Slavia Praag of Rangers FC zijn de potentiële tegenstanders. 

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!

(