'Feyenoord laat talent definitief vertrekken: akkoord met Cambuur op komst'

'Feyenoord nadert akkoord met Cambuur en laat talent definitief gaan'

17 juli om 17:54

Thijs Jansen lijkt Feyenoord tijdelijk te gaan verlaten voor SC Cambuur Leeuwarden. De clubs naderen een akkoord over de doelman, zo meldt 1908.

Jansen genoot belangstelling van De Graafschap, de club waar hij in het afgelopen seizoen al aan verhuurd werd. De doelman lijkt echter te opteren voor een andere stap, namelijk naar Cambuur. Volgens het medium zou het gaan om een definitiefe transfer, en niet om een verhuur. Het keepersgilde van de Rotterdammers bestaat verder uit Justin Bijlow, Timon Wellenreuther (die onlangs zijn contract verlengde) en Mikki van Sas.

Brian Priske, de nieuwe trainer van Feyenoord, had geen plek meer voor Jansen in zijn selectie. De doelman zou ook zelf al een akkoord hebben bereikt met Cambuur. Een verhuur is geen optie omdat het contract van Jansen nog één jaar doorloopt, tot medio 2025. Feyenoord moet het jeugdproduct daarom verkopen om er nog geld aan over te houden.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!