Stoke vraagt flinke prijs voor Feyenoord-target Bae: 'Minder overwegen ze niet'

'Feyenoord probeert Bae te verleiden met Champions League en beter salaris'

17 juli om 14:39
Laatste update: 17 juli om 14:52

Feyenoord heeft een zak geld met negen miljoen euro nodig om Stoke City te overtuigen afstand te doen van Jun-ho Bae. Althans, dat beweert de Zuid-Koreaanse journalist Jason Lee. 

'Stoke City vraagt minimaal negen miljoen euro van Feyenoord voor Jun-ho Bae', schrijft Lee op X. 'De belangstelling van Feyenoord is oprecht en ze proberen Bae met Champions League-voetbal en een verbeterd salaris over te halen', klinkt het verder. 

1908.nl beweert dat Feyenoord denkt dat het uiteindelijke bedrag voor Bae lager uit zal vallen. 'Inclusief bonussen kan het bedrag wellicht oplopen tot richting de negen miljoen euro, maar het is feitelijk zo dat de vraagprijs altijd hoger ligt dan de werkelijke prijs.' De aanstaande onderhandelingen tussen Feyenoord en Stoke City zullen meer duidelijkheid verschaffen over het verschil tussen vraag en aanbod. 

International van Zuid-Korea

Bae, tweevoudig international van Zuid-Korea, staat tot medio 2027 onder contract bij Stoke City en kwam eerder uit voor verschillende clubs in eigen land. In 2023 maakte hij voor zo'n twee miljoen euro de overstap naar Engeland, waar hij tot dusver veertig duels speelde. Daarin noteerde Bae twee doelpunten en zes assists.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)