Foot Mercato voegt opvallende naam toe aan rijtje clubs Summerville willen hebben

Foot Mercato voegt opvallende naam toe aan rijtje clubs dat hoopt op Summerville

16 juli om 18:38
Laatste update: 16 juli om 19:16

Stade Rennais kan toegevoegd worden aan het rijtje van clubs die interesse heeft in Crysencio Summerville. Althans, dat beweert het Franse Foot Mercato. Summerville zou in beeld zijn bij de nummer tien van Frankrijk door het aanstaande vertrek van Désiré Doué.

Na een sterk seizoen bij Leeds United in de Championship zitten veel grote clubs achter Summerville aan. De namen van onder meer Chelsea, Aston Villa, Liverpool en Paris Saint-Germain zijn al gevallen als geïnteresseerde partijen. Foot Mercato meldt nu dat Rennes de Nederlandse aanvaller ook op de korrel heeft.

De Ligue 1-club lijkt een groot miljoenenbedrag te gaan verdienen aan de negentienjarige Doué, die begeerd wordt door Bayern München en PSG. Dat zou de weg vrijmaken voor Summerville. Rennes heeft nog niet aangeklopt bij Leeds, terwijl het dus te maken krijgt met forse concurrentie.

Naar verluidt zal Summerville meer dan twintig miljoen euro moeten gaan kosten. Het lijkt voor Rennes geen probleem om dit bedrag op te gaan hoesten: de club lijkt deze zomer namelijk nog flink te gaan cashen op de transfermarkt, terwijl de teller nu al op vijftig miljoen euro aan transferinkomsten staat.