'Feyenoord hoort duidelijke boodschap vanuit Italië en moet doorschakelen'

'Feyenoord hoort duidelijke boodschap vanuit Italië en moet doorschakelen'

16 juli om 18:01

Feyenoord gaat zich niet meer richten op Aaron Ciammaglichella, zo meldt 1908. De jonge middenvelder van Torino heeft aangegeven dat hij daar graag wil blijven, waardoor Feyenoord nu doorschakelt.

Precies een maand geleden maakte 1908 melding van de Feyenoord-interesse in Ciammaglichella. Nu lijkt een overstap echter van de baan. In gesprek met Toro.it vertelt de jeugdinternational dat hij bij Torino wil blijven. "Ik wil graag mijn debuut in het eerste elftal maken. Anderzijds wil ik mezelf geen druk opleggen. De sprong vanaf de O19 is zwaar. (...) Misschien kan ik het beste ervaring opdoen in een lagere competitie, maar ik kom uit Turijn en wil bij Torino blijven."

Aanvankelijk hoopte Feyenoord Ciammaglichella nog voor medio juli naar Rotterdam te halen, waar hij aan had kunnen sluiten bij het O21-elftal. De Rotterdammers zullen hun pijlen nu richten op andere talenten voor de beloftenploeg. Door de transfer van Nesto Groen naar Excelsior, kijkt Feyenoord bijvoorbeeld in het buitenland naar een nieuwe spits.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!