Ten Hag zet streep onder ruzie met Sancho

Ten Hag zet streep onder ruzie met Sancho: 'United heeft goede spelers nodig'

16 juli om 13:50

Jadon Sancho krijgt de kans om een nieuwe start te maken bij Manchester United. Erik ten Hag zet een streep onder de vete met de 24-jarige aanvaller, zo laat de Nederlandse manager weten aan The Manchester Evening News.

Sancho kreeg het afgelopen seizoen aan de stok met Erik ten Hag, die hem onder meer een gebrek aan inzet verweet. De buitenspeler deed dat af als leugens, waarna hij uit de selectie werd gezet. United stalde hem het afgelopen halfjaar bij Borussia Dortmund, waar hij zich herpakte. In veertien Bundesliga-optredens scoorde hij twee keer en gaf hij drie assists. Bovendien reikte Sancho met Die Borussen tot de finale van de Champions League.

Deze zomer keerde Sancho terug naar United, maar een definitieve breuk leek in de maak. Hij verscheen deze week echter gewoon op het trainingsveld, terwijl The Mancunians aan de voorbereiding begonnen. Ten Hag bevestigt nu dat de 23-voudig Engels international een nieuwe kans krijgt op Old Trafford. De twee voerden afgelopen week meerdere gesprekken om de lucht te klaren.

Ten Hag doet Sancho nu een opvallende handreiking. "We trekken een lijn. Manchester United heeft goede spelers nodig en Jadon is een goede speler. We kijken vooruit", aldus de ex-coach van Ajax. Sancho heeft nog een contract tot medio 2026 bij de Premier League-topclub.