Obispo maar enkele weken langs de kant bij PSV

'Doemscenario lijkt niet uit te komen bij PSV: verdediger enkele weken niet inzetbaar'

15 juli om 19:42

De blessure die Armando Obispo heeft opgelopen in het oefenduel van PSV met Club Brugge lijkt mee te vallen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger zal alsnog wel enkele weken uit de roulatie zijn.

Alles wees erop dat Obispo een zware blessure had opgelopen. In de wedstrijd tegen Club Brugge maakte zijn knie een rare beweging, waardoor er gelijk vrees was voor een kruisbandblessure. Die angst werd gevoed door het feit dat Obispo alle foto’s van zijn Instagram haalde en zijn account op zwart ging. Echter blijkt na testen dat Obispo dus niet langdurig geblesseerd zal zijn.

Hoe lang Obispo wel uit de roulatie zal liggen is niet bekend. De verwachting is dat de mandekker sowieso enkele weken toe zal moeten kijken. Vorig seizoen kampte Obispo ook al lange tijd met problemen aan de knie, waardoor hij maar enkele wedstrijden in actie kwam voor PSV. Als mogelijke vervanger voor Obispo haalde PSV wel al Ryan Flamingo voor de positie in het centrum, maar ook Sepp van den Berg zou nog in beeld zijn.

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!