Al Nassr wil Ederson voor 30 miljoen overnemen van City

'Saudische Al Nassr komt in actie en biedt 30 miljoen op sterkhouder van Man City'

15 juli om 19:21
Laatste update: 15 juli om 19:23

Al Nassr heeft een bod van dertig miljoen euro uitgebracht op Manchester City-keeper Ederson. De Braziliaan wil zelf naar Saudi-Arabië, maar het gat tussen de twee clubs is volgens Fabrizio Romano nog zo’n twintig miljoen euro.

De Saudische club is al een tijdje geïnteresseerd in de doelman en Ederson is zelf ook al akkoord met een stap naar Al Nassr. City wil echter minimaal vijftig miljoen euro zien voor de Braziliaanse sluitpost en aan dat bod kunnen de Saudi’s nog niet voldoen. De verwachting is wel dat Al Nassr met een nieuw bod zal komen, maar of deze wel de kaap van vijftig miljoen zal slechten is niet bekend.

City deed eerder al zaken met een Saudische club, maar dat was Al Ahli vorige zomer. Riyad Mahrez maakte toen de stap van Engeland naar het Midden-Oosten. Tot nog toe zijn de Saudische clubs nog niet veel in actie gekomen, maar steeds meer spelers worden weer in verband gebracht met een lucratieve deal. Zo zouden onder andere Casemiro (Manchester United) en Moussa Diaby (Aston Villa) in de Saudische belangstelling staan.