United informeert bij Tah als alternatief voor De Ligt

'United informeert bij Duits international na stagnerende gesprekken voor De Ligt'

15 juli om 17:12

Matthijs de Ligt is niet de enige verdediger die in de belangstelling staat van Manchester United. De Engelse club deed al een bod op Jarrad Branthwaite, maar volgens de Duitse tak van Sky Sport heeft United ook geïnformeerd naar de diensten van Jonathan Tah.

Manchester United zou daardoor de deal tussen Bayer Leverkusen en Bayern München kunnen kapen. Laatstgenoemde club zit al weken achter Tah aan, maar er is nog steeds geen akkoord gevonden tussen beide clubs. United zou tot nu toe enkel geïnformeerd hebben en er loopt nog niets concreets. Nog altijd ligt de komst van De Ligt en Branthwaite meer voor de hand.

Wat betreft De Ligt zijn de onderhandelingen inmiddels ook al een tijdje bezig, maar er is nog altijd geen akkoord tussen Bayern en Man United. De bal ligt nu bij de Engelsen, aangezien het laatste bod van de clubleiding is afgewezen door Manchester United. Tah wordt dus gezien als alternatief, aangezien hij een topseizoen kende in dienst van Leverkusen. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025.