Koopmeiners-onderhandelingen dreigen spaak te lopen

'Koopmeiners ziet transfer mogelijk in rook opgaan: onderhandelingen vallen stil'

15 juli om 14:17

De onderhandelingen tussen Atalanta Bergamo en Juventus dreigen spaak te lopen. Dat meldt Calciomercato maandagmiddag. De Oranje-international wil de overstap dolgraag maken, maar de Europa League-winnaar wil koste wat kost 60 miljoen euro voor hem ontvangen. 

'Aan het Koopmeinersfront staat alles stil', tekent Calciomercato op. Koopmeiners heeft 'een brandend verlangen' om zich bij Juventus aan te sluiten, maar de deal komt niet vooruit. Dat alles heeft te maken met het feit dat Atalanta en Juve nog altijd geen overeenstemming hebben bereikt over de transfersom. 

Eerstgenoemde club wil een bedrag van 60 miljoen euro voor Koopmeiners, die afgelopen seizoen twaalf competitiedoelpunten maakte. Atalanta weigerde vorig jaar al een bod van Napoli, dat destijds bereid was om 47 miljoen euro voor de oud-AZ'er te betalen. Duidelijk is dat ook Juve vooralsnog niet aan de vraagprijs wil voldoen. 

Atalanta denkt dat Premier League-clubs financieel slagvaardiger zijn, en hoopt dat dan ook dat er voor 31 augustus nog een Engelse club langskomt in Bergamo met een grotere zak geld dan Juve op tafel kan leggen. 

Koopmeiners, die het EK aan zich voorbij moest laten gaan wegens een blessure, werd eerder dit jaar al in verband gebracht met zowel Manchester United als Liverpool. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!