Ajax bevestigt: Pasveer (40) plakt er definitief nog jaar aan vast in Amsterdam

Ajax bevestigt: Pasveer (40) plakt er definitief nog jaar aan vast in Amsterdam

15 juli om 12:38

Ajax heeft bevestigd dat Remko Pasveer zijn aflopende contract verlengt. Het was al een tijdje duidelijk dat de veertigjarige goalie er nog een jaar aan vast zou plakken in Amsterdam. Nu is dat dus ook officieel.

Het oude contract van Pasveer is eigenlijk al ruim twee weken afgelopen, maar toch bestond er geen twijfel over een langer verblijf van de routinier in de Johan Cruijff Arena. Pasveer was de afgelopen periode dan ook gewoon van de partij bij de voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen. In de oefenduels met PEC Zwolle en STVV kwam hij ook in actie. Zaterdag bleef Pasveer in het vriendschappelijke treffen met Rangers FC negentig minuten op de bank.

Pasveer is sinds de zomer van 2021 keeper van Ajax, nadat hij transfervrij overkwam van Vitesse. In zijn eerste seizoen groeide de goalie direct uit tot een vaste kracht en maakte hij indruk in de Champions League. In de winter van 2023 verdween hij naar de bank, na de komst van Gerónimo Rulli. Nu is Diant Ramaj de eerste doelman van Ajax. Voor Pasveer staat de teller nu op vijftig officiële duels in het eerste elftal.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!