Medic wil Ajax terugbrengen naar de top

'Ik wil Ajax weer terugbrengen naar waar het hoort: aan de top'

15 juli om 10:16
Laatste update: 15 juli om 17:56

Jakov Medic heeft een duidelijk doel voor ogen bij Ajax. De Kroatische mandekker wil de Amsterdamse club weer terugbrengen naar de top. Ook spreekt Medic zich uit over collega Brian Brobbey.

Met zijn treffer tegen Heracles Almelo heeft Medic de prijs voor de goal van het jaar in ontvangst mogen nemen bij Ajax. Daardoor gaat de stopper in gesprek met de clubkanalen, waarbij hij de vraag krijgt wat zijn doel voor komend seizoen is. "Ik wil de club terugbrengen naar waar het hoort, aan de top. Dat fans van elke wedstrijd genieten en ons te kwalificeren voor Europees voetbal. Dat is het eerste wat op ons wacht."

Medic kreeg in de strijd om de titel voor Ajax-goal van het jaar concurrentie van Brian Brobbey. Medic is onder de indruk van zijn teamgenoot. "Iedereen weet dat Brian sterk is. Zeker ik, omdat ik iedere training met hem vecht. Hij houdt ervan om te draaien, zodat hij de spelers achter zich voelt. Ik probeer altijd niet te dicht bij hem te staan, omdat ik weet dat hij sterk is. Soms is dat moeilijk, maar ik vind het wel leuk om met hem te vechten. Hij maakt me iedere dag beter en sterker."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!