Feyenoord en Atletico over Hancko

'Naast Atlético toont nog een Zuid-Europese club interesse in Feyenoorder'

15 juli om 09:50
Laatste update: 15 juli om 11:11

Feyenoord en Atlético Madrid hebben nog steeds contact over een eventuele transfer van David Hancko. Dat meldt 1908. De Rotterdammers ontvingen al twee keer een bod vanuit Spanje, maar van een akkoord kwam het nog niet.

Het laatste bod van Atlético Madrid was ongeveer 25 miljoen euro. Dat werd door Feyenoord naar de prullenbak verwezen. Daarna kwamen de Spanjaarden nooit terug met een verbeterde aanbieding, maar de clubs hebben nog steeds contact over de Slowaak. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.

Naast Atlético is er nog een Zuid-Europese club met belangstelling voor de verdediger. Deze club drukte vooralsnog niet door in de vorm va een aanbieding richting het management van Hancko of Feyenoord.

Hancko heeft nog een contract tot medio 2028 bij Feyenoord. De 26-jarige verdediger is volledig gefocust op de Rotterdammers. De Slowaaks international keert na deel te hebben genomen aan het EK deze week terug bij Feyenoord om voor het eerst bij Feyenoord te trainen onder Brian Priske. Bij Sparta Praag werkte de linkspoot eerder kort samen met de Deen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!