Henderson huurt busje om EK-finale bij te wonen

Henderson reist met busje van Amsterdam naar Berlijn om EK-finale bij te wonen

14 juli om 20:24
Laatste update: 14 juli om 20:24

Jordan Henderson is zondag op eigen houtje afgereisd naar Berlijn om daar de EK-finale tussen Spanje en Engeland bij te wonen. De middenvelder van Ajax, die zoals bekend geen deel uitmaakt van de selectie van bondscoach Gareth Southgate, huurde daarvoor een busje. 

De 34-jarige Henderson stond zaterdag nog op het veld met Ajax, dat met 2-1 won in een oefenduel met Rangers FC. De finale tussen zijn thuisland en Spanje wilde hij vervolgens koste wat kost bijwonen. Toen het hem niet lukte om een vlucht naar Berlijn te boeken, besloot hij een busje te huren. Dat meldt The Telegraph zondag. 

Henderson, die 83 interlands voor The Three Lions speelde, nam zijn jonge kinderen mee naar Duitsland. De reis nam ongeveer acht uur in beslag. 'Road trip', luidt zijn eerste story. 'Made it! Let's go boys!', plaatst hij enkele uren later. 

Inmiddels heeft de middenvelder plaatsgenomen in het Olympiastadion, daar waar om 21.00 uur wordt afgetrapt. De Engelsen kunnen zich in de Duitse hoofdstad voor het eerst kronen tot Europees kampioen. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!