Sancho mogelijk naar Fenerbahçe via huurdeal

'Mourinho aast op spectaculaire huurdeal en laat oog vallen op United-aanvaller'

14 juli om 19:31

Manchester United heeft zijn oog laten vallen op Ferdi Kadioglu. Dat meldt het Turkse Sabah. De linkervleugelverdediger staat onder contract bij Fenerbahçe, dat sinds kort getraind wordt door José Mourinho. De Portugese trainer hoopt vervolgens middels een huurdeal Jadon Sancho naar Istanbul te halen. 

Sancho kreeg het afgelopen seizoen aan de stok met Erik ten Hag. United stalde hem vervolgens bij Borussia Dortmund, waarvoor hij de tweede helft van het afgelopen seizoen uitkwam. Inmiddels hebben manager en speler het bijgelegd. Sancho verscheen deze week weer op het trainingsveld nabij Old Trafford. Toch is het niet uitgesloten dat hij vertrekt. 

Mourinho wil hem namelijk aantrekken via een zogeheten swap-deal. De 61-jarige oefenmeester is bereid Kadioglu van de hand te doen, maar wil daar wel iets voor terugzien: Sancho. De twee werkten nog niet eerder samen in het verleden, maar Mourinho zou ondanks dat erg gecharmeerd zijn van de Engelse vleugelaanvaller. 

Mocht de huurdeal daadwerkelijk tot stand komen, en Kadioglu naar United vertrekken, dan heeft Tyrell Malacia er een nieuwe concurrent bij. De Nederlandse vleugelverdediger, die ook Luke Shaw nog als collega heeft, is na veertien maanden afwezigheid weer fit. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!