Ashworth blij met Zirkzee

United-directeur dolblij: 'Al zo succesvolle aanvalsspel nóg succesvoller met hem'

14 juli om 17:19

Dan Ashworth is maar wat blij met het aantrekken van Joshua Zirkzee. Volgens de sportief directeur van Manchester United haalt de club met de Oranje-international een 'uitzonderlijk talent' binnen.

Manchester United betaalt naar verluidt 42,5 miljoen euro voor Zirkzee, die een contract tekent tot medio 2029 op Old Trafford. Asworth is in zijn nopjes met het aantrekken van de Bologna-spits. "Joshua is een uitzonderlijk talent dat klaar is om van waarde te zijn voor United", steekt de sportief directeur van wal. "Zijn capaciteiten en de wens om uit te groeien tot een wereldspeler zorgen ervoor dat hij een geweldige toevoeging zal zijn aan de selectie, die we aan het opbouwen zijn voor het spannende seizoen dat voor ons ligt en daarna."

"Met zijn reeds indrukwekkende prestaties in zijn carrière, zullen wij Joshua het perfecte platform bieden om beter te worden onder de begeleiding en steun van Erik ten Hag en de coachingstaf", vervolgt Ashworth op de clubsite. "We kijken ernaar uit om Joshua de komende jaren te zien gedijen op Old Trafford."

Man United was volgens Ashworth al lang op zoek naar een spits die 'het al zeer succesvolle aanvalsspel' van The Mancunians nóg succesvoller zou maken. "We zijn blij dat we er zo vroeg in de transferperiode in zijn geslaagd om een speler van het kaliber van Zirkzee vast te leggen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!