Ipswich spendeert promotiegeld gortig en wil hoge ogen gooien in Premier League

Ipswich smijt promotiegeld over de balk en wil hoge ogen gooien in Premier League

14 juli om 17:22
Laatste update: 15 juli om 09:08

Ipswich Town schroomt niet de miljoenen die de club verdiend heeft met promotie naar de Premier League te spenderen. Gedurende de huidige transferperiode werd al meer dan zeventig miljoen euro uitgegeven aan nieuwe spelers en de promovendus lijkt nog altijd niet klaar op de markt. Dat wordt duidelijk in de Engelse podcast The Transfers Podcast.

Ipswich gaat minimaal zes nieuwe spelers verwelkomen deze zomer. Liam Delap, een groot talent van Manchester City werd voor zeventien miljoen euro overgenomen en wordt in Oost-Engeland gezien als de grootste clubtransfer tot dusver. De aanvaller maakte zijn debuut al onder Pep Guardiola en mag het volgend seizoen vaker gaan laten zien op het hoogste niveau.

Ook Omari Hutchinson heeft in Engeland hoge verwachtingen voor zichzelf gecreëerd. De pas twintigjarige Jamaicaan komt voor ruim twintig miljoen euro over van Chelsea en speelde al een aantal duels voor The Blues. De interesse in de aanvaller was dan ook groot. Onder andere Ajax en Feyenoord waren in de race voor hem.

Verder gaat de de promovendus Arijanet Muric van Burnley, Jacob Greaves en Jaden Philogene van Hull City en de transfervrije Ben Johnson van West Ham verwelkomen in het nieuwe Premier League-seizoen. Daarmee gaat ruim zeventig miljoen euro gemoeid.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!