Memphis is op de radar van Como verschenen

'Memphis kan kiezen voor ambitieus project in Italië: promovendus bekijkt spits'

14 juli om 12:39
Laatste update: 15 juli om 09:06

Memphis Depay is op de radar van het Italiaanse Como verschenen. De promovendus is bijzonder ambitieus deze transferperiode en denkt daarom aan de Nederlander of Anthony Martial als nieuwe spits.

De kans dat Memphis daadwerkelijk naar Como zal vertrekken is nog niet heel groot. Hij staat weliswaar op de radar van de club, maar op dit moment heeft de club meer vertrouwen in Martial. Ook de Franse spits zit zonder club en de gesprekken tussen zijn entourage en Como zijn inmiddels begonnen. Memphis staat nog altijd op de radar, maar de Nederlander en Como zelf zijn niet heel overtuigd van een samenwerking, aldus Tuttosport.

Promovendus Como is bezig aan een zeer ambitieuze transferzomer. De promovendus, met Cesc Fabrégas als trainer, is druk bezig met het halen van Raphael Varane. De Franse verdediger is transfervrij en hij zou zelfs al groen licht hebben gegeven voor een transfer naar Italië. Ook Alberto Moreno van Villarreal moet nog komen. Pau Lopez van Olympique Marseille werd al aangetrokken als nieuwe doelman.

In een eerder stadium werd Memphis gelinkt aan nog twee andere Italiaanse clubs. AC Milan en Fiorentina zouden ook gekeken hebben naar de mogelijkheid om de Nederlandse spits te halen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!