Feyenoord-talent Zechiel al twee keer even captain

Priske gunt Feyenoord-talent twee keer aanvoerdersband: 'Ik ben supertrots'

13 juli om 22:31

Gjivai Zechiël is trots op het feit dat hij deze voorbereiding al twee keer de aanvoerdersband heeft mogen dragen bij Feyenoord. Trainer Brian Priske lijkt het te zien zitten in de twintigjarige middenvelder van de Rotterdammers.

Priske experimenteert in de voorbereiding met een systeem met drie centrale verdedigers bij Feyenoord. Doordat EK-gangers Dávid Hancko en Gernot Trauner nog niet zijn teruggekeerd bij Feyenoord, wordt Zechiël nu teruggeschoven naar het hart van de defensie. "Hij ziet me het liefst op zes of acht, dat geldt ook voor mijzelf", begint de geboren Rotterdammer in gesprek met de clubkanalen. "Maar als het niet anders kan, kan ik ook in een driemansdefensie spelen. Dat is prima."

In de oefenduels met FC Dordrecht en KRC Genk speelde Zechiël al even met de aanvoerdersband om zijn arm. Dat maakt hem uiteraard trots. "Ik ben helaas nog niet écht de aanvoerder bij het eerste', zegt Zechiël met een knipoog. Het talent kreeg namelijk de band toen de ervaren spelers al uit het veld waren. "Ik ben supertrots dat de trainer vertrouwen in mij heeft. Ik wil dat uitbetalen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!