'Milan wil Füllkrug wegplukken bij Borussia Dortmund'

'Milan wil ontevreden Duits international wegplukken bij Borussia Dortmund'

13 juli om 20:47

Niclas Füllkrug gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen bij AC Milan, zo weet Gianluca Di Marzio. De Italianen maken serieus werk van een transfer van Álvaro Morata, maar willen graag nog een spits toevoegen aan de selectie. Ondertussen is Füllkrug niet blij met de mogelijke komst van Serhou Guirassy bij Borussia Dortmund, zijn huidige werkgever.

Guirassy kwam recent niet door de medische keuring bij Borussia Dortmund wegens een blessure, waardoor de transfer van de spits nog niet afgerond is. De verwachting is echter wel dat de deal met VfB Stuttgart doorgang kan vinden. In dat geval krijgt Füllkrug er een concurrent bij. Dat kan de Duits international volgens Di Marzio niet op prijs stellen. Ondertussen zit AC Milan op het vinkentouw.

I Rossoneri zetten alles op alles om Morata naar San Siro te halen, maar dat is niet genoeg: Milan wil naast de Spanjaard nog een spits aantrekken. Daardoor denken de Italianen 'serieus' na over een transfer van Füllkrug, waar de eerste contacten al voor gelegd zijn. Bij Dortmund, dat een jaar geleden nog zeventien miljoen euro betaalde voor de Duits international, ligt Füllkrug nog twee jaar vast.

Volgens de Italiaanse tak van Sky Sport will Dortmund-trainer Nuri Sahin de 21-voudig Duits international graag behouden. De kersverse coach van BVB heeft tijdens het EK dan ook contact gehad met Füllkrug.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!