Priske lovend over Stengs bij Feyenoord: 'Ik zie een mooie voetballer'

Priske lovend over Feyenoord-uitblinker: 'Ik zie een mooie voetballer'

13 juli om 15:56
Laatste update: 13 juli om 15:59

Brian Priske is tevreden na de oefenzege van Feyenoord op KRC Genk, maar ziet nog voldoende ontwikkelpunten voor zijn ploeg. Ook gaat de oefenmeester in op uitblinker Calvin Stengs en de blessure van Quinten Timber.

"Ik ben redelijk tevreden. We zijn pas twee weken bezig en we gaan nog meer stappen zetten", vangt Priske aan. De oefenmeester zag al de nodige verbetering bij zijn team, maar weet dat er nog werk aan de winkel is. "Veel momenten in de hoge pressing vond ik goed, zowel voor als na rust. We spelen nog een beetje te veel achteruit, ik wil juist heel graag naar voren. Dat moet ook nog beter."

Aan de kan van Feyenoord wist Calvin Stengs zich te onderscheiden. De creatieveling was bedrijvig tegen Genk en had veel goede steekpasses in huis, waaronder de assist op de 2-1 van Igor Paixão. "Hij was zeker goed vandaag. In de twee weken dat ik hier nu ben, zie ik een mooie voetballer. Iemand die weet waar hij moet lopen en weet hoe hij de ballen moet krijgen en geven", aldus de Deen, die in Stengs een intelligente voetballer ziet.

Quinten Timber viel geblesseerd uit bij Feyenoord, maar over de ernst van de kwetsuur kan Priske nog niets loslaten. "Hij kreeg een trap op zijn enkel, we moeten even afwachten hoe ernstig dat is. Ik hoop dat het meevalt."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!