'Bayern biedt op Frans supertalent Doué'

'Bayern München biedt liefst 35 miljoen op Frans 'supertalent' van 19'

13 juli om 15:38

Bayern München is bereid om diep in de buidel te tasten voor het Franse 'supertalent' Désiré Doué. De Bundesliga-topclub voert inmiddels concrete gesprekken met Stade Rennes over de negentienjarige buitenspeler, melden onder meer Le Parisien en Sky Sport.

Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Doué afgelopen seizoen al 31 duels in de Ligue 1. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij vijf assists. De Franse jeugdinternational met Ivoriaanse roots heeft nu de interesse gewekt van zowel Paris Saint-Germain als Bayern München. Vooral Der Rekordmeister lijkt hem dolgraag aan te trekken. Volgens Sky wil Bayern hem deze zomer naar de Allianz Arena halen en Le Parisien rept al van een Duits bod van liefst 35 miljoen euro.

Om Doué daadwerkelijk los te weken in Frankrijk, lijkt Bayern wel van betere huize te moeten komen. Stade Rennes hanteert een vraagprijs van liefst zestig miljoen voor zijn oogappeltje. Dat lijkt op dit moment wat te gortig voor de Duitse grootmacht, die zich al versterkte met Hiroko Ito, João Palhinha en Michael Olise. Ook Xavi Simons is bovendien een belangrijk doelwit. De clubleiding lijkt daarom eerst spelers te willen verkopen. Daar is Matthijs de Ligt een belangrijke kandidaat voor.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!