Flamingo blundert in oefenduel PSV, Lang maakt rentree tegen Brugge

Nieuwkomer Flamingo blundert in oefenduel PSV, Lang maakt rentree tegen Brugge

13 juli om 15:13

De oefenwedstrijd tussen PSV en Club Brugge is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Bij PSV maakte Noa Lang zijn rentree, Armando Obispo moest de strijd juist vroegtijdig staken. Ryan Flamingo beleefde een ongelukkig debuut bij zijn nieuwe club.

Peter Bosz begon het duel met een sterke opstelling, waarin ook plek was voor zomeraanwinsten Flamingo (overgekomen van FC Utrecht) en Couhaib Driouech (overgekomen van Excelsior). EK-gangers Joey Veerman, Jerdy Schouten en Johan Bakayoko waren niet van de partij. Het drietal geniet van een welverdiende vakantie. Ook Ricardo Pepi en Malik Tilman sluiten later aan.

Na een doelpuntloze eerste helft ging Flamingo aan het begin van de tweede helft opzichtig in de fout. De aanwinst van de regerend landskampioen verspeelde de bal in de opbouw en dat cadeautje werd door Club Brugge dankbaar uitgepakt: 0-1.

Even later stelde Ismael Saibari orde op zaken door vanaf links naar binnen te snijden en met een geplaatst schot de 1-1 in de verre hoek te prikken. Kort na de gelijkmaker van Saibari besloot Bosz tien nieuwe namen in het veld te brengen. Ook Club Brugge wisselde flink door voor het restant van het duel, dat in totaal ruim 100 minuten duurde.

Blessurevrees Obispo, rentree Lang

PSV houdt een flinke kater over aan de wedstrijd tegen Brugge, want na een minuut of zestig viel Obispo met het op het oog zware blessure uit. De verdediger van PSV - die net hersteld is van een slepende knieblessure - maakte een rare beweging en greep naar zijn knie. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat.

Tegenover het uitvallen van Obispo stond de rentree van Lang. De buitenspeler, die het EK miste wegens een hamstringblessure, kreeg vijftien minuten speeltijd en werd - zoals vooraf aangekondigd - in minuut negentig weer van het veld gehaald.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!