Kepa voert gesprekken met Al Ittihad

'13-voudig Spaans international voert gesprekken met Al Ittihad over transfer'

12 juli om 19:49
Laatste update: 12 juli om 20:49

Kepa Arrizabalaga is met Al Ittihad in gesprek over een mogelijke transfer, zo meldt The Athletic. De 13-voudig Spaans international praat ook met zijn huidige club Chelsea over zijn toekomst.

Kepa staat nog tot de zomer van 2025 onder contract bij The Blues en zodoende is een transfer geen zekerheid. 'Het valt nog te bezien of de Premier League-club hem zou toestaan om transfervrij te vertrekken', klinkt het. Al Ittihad is nadrukkelijk in de markt voor de handtekening van Kepa, wie nog een beslissing moet nemen over zijn toekomst.

Afgelopen seizoen werd Kepa door Chelsea verhuurd aan Real Madrid, waar hij de zwaar geblesseerde Thibaut Courtois moest vervangen. De Spanjaard verloor zijn plek onder de lat uiteindelijk aan Andriy Lunin. Het behoort tot de mogelijkheden dat Kepa terugkeert bij Real Madrid, want er bestaat onzekerheid over een mogelijke contractverlenging van Lunin. Volgens The Athletic kan Kepa zodoende weer in beeld komen als potentiële opvolger van de Oekraïner. 

Al Ittihad eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende vijfde plaats. In de vorige zomer werden er met Karim Benzema, Fabinho en N'Golo Kanté al de nodige grote namen naar de club gehaald, maar het bestuur zoekt naar meer versterkingen om hogere ogen te gooien in de competitie. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!