ED geeft Benítez-update en gaat in op geruchten over mogelijke opvolger

'Verhalen dat Benítez-vervanger bijna naar Eindhoven komt, zijn zwaar overtrokken'

12 juli om 18:17

Bernd Leno is voorlopig nog niet in beeld bij PSV als mogelijke opvolger van Walter Benítez, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Laatstgenoemde kan rekenen op nadrukkelijke interesse van Atlético Madrid, maar een akkoord is nog niet nabij.

Volgens het ED kan Benítez bij Atlético de tweede doelman worden achter Jan Oblak. In Madrid kon de Argentijnse goalie rekenen op speelminuten in vijftien tot twintig wedstrijden. 'Met de kans om volgend jaar eerste keeper te worden. Atléti wil echter niet te veel geld spenderen, zoveel is duidelijk', zo valt er te lezen.

Het eerste bod van de Spanjaarden is afgewezen door PSV, maar ze zullen terugkomen met een nieuw voorstel van waarschijnlijk rond de 3,5 miljoen euro. 'Ook dat bod zal PSV niet accepteren, omdat de club een vervanger voor Benitez moet halen en daar is geld voor nodig', klinkt het. Benítez, die het vertrouwen voelt van PSV, staat nog tot medio 2025 onder contract in Eindhoven en heeft nog geen nieuw contractaanbieding gekregen van de clubleiding.

Door Voetbal International werd eerder de naam van Bernd Leno genoemd als mogelijke opvolger van Benítez, maar hier gaat het ED voorlopig niet in mee.'Verhalen dat Bernd Leno (Fulham) al op het punt staat om naar Eindhoven te komen, zijn zwaar overtrokken', schrijft het medium. 'Het is een naam van een keeper die vorig jaar wel op de lijst van PSV stond en nu ook in beeld kan komen, mocht een club doorpakken voor Benitez.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!