Voorspel de eerste goal bij Spanje - Engeland en maak gratis kans op €50.000!

Voorspel de eerste goal bij Spanje - Engeland en maak gratis kans op €50.000!

14 juli om 17:00
Laatste update: 15 juli om 03:29

Spanje en Engeland nemen het zondag tegen elkaar op in de EK-finale. Unibet staat klaar met een fraaie actie: wanneer valt de eerste goal en wie maakt hem? Speel mee met de Golden Goal bij Unibet en maak kans om mee te delen in de prijzenpot van 50.000 euro!

Hoe werkt de Golden Goal-actie?

Unibet pakt uit met de Golden Goal-actie: het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker én de minuut geeft je een kans om 50.000 euro te winnen. De actie staat klaar voor de EK-finale tussen Spanje en Engeland. Meespelen met de Golden Goal-actie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 24 jaar en ouder en is gratis. Mochten er meerdere deelnemers met de juiste antwoorden komen, dan wordt de geldprijs eerlijk verdeeld: zijn er vijf goede antwoorden, dan ontvangen vijf spelers het bedrag van €10.000. 

Maakt Lamine Yamal zijn EK nóg grandiozer, houdt Dani Olmo zijn sterke vorm vast of wordt Harry Kane de topscorer met goal nummer vier? Voorspel via deze link en maak kans op een mooi bedrag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust