Bij TOTO wedden op de EK-finale tussen Spanje en Engeland

Dit zeggen de quoteringen over de kansen van Spanje en Engeland in de EK-finale

13 juli om 18:00

ADVERTORIAL - Zondag is het zo ver: Spanje en Engeland strijden om de Europese titel in Berlijn. Bekroont Spanje het geweldige voetbal met het zilverwerk of zijn het de Engelsen die er toch redelijk onverwacht feest mogen vieren? Zo worden de kansen van beide landen op de eindzege ingeschat door TOTO.

Engeland

Voorafgaand aan het toernooi was men het er onverdeeld over eens dat er een zeer reële kans was dat Engeland het EK zou winnen. Door de bookmakers werden The Three Lions zelfs als dé grote favoriet voor de eindzege bestempeld. Echter draaide het sentiment bij de publieke opinie al snel. Na een verloren uitzwaaiwedstrijd, teleurstellend voetbal in de drie groepswedstrijden, een ontsnapping in de achtste finales tegen Slowakije en een ternauwernood gewonnen strafschoppenserie van Zwitserland bereikte Engeland met hangen en wurgen de halve finales van het toernooi.

Daarin was het Nederlands elftal de tegenstander. Ook tegen Oranje kwam Engeland flink in de problemen, maar het was Ollie Watkins die in de laatste minuut van de reguliere speeltijd toesloeg. Wat wel voor Gareth Southgate en zijn troepen pleit, is dat het spel er tegen Nederland in grote delen van de wedstrijd wel weer hoopgevend uitzag. Een toernooizege van Engeland levert je nu 2.15 op bij TOTO.

Spanje

Vanaf het moment dat de fluit klonk tijdens de eerste wedstrijd van Spanje op het EK, werd duidelijk dat het land wel eens een grote kans zouden kunnen maken op het winnen van het toernooi. Zonder enkele moeite werden Kroatië, Italië, Albanië en Georgië achtereenvolgens van de mat getikt. Dat komt door een met lef spelende verdediging, spelers als Rodri, Fabián Ruiz, Pedri en later Dani Olmo op het dynamische middenveld. Om over de aanval met kermisartiesten Lamine Yamal en Nico Williams nog maar te zwijgen.

Aangezien Spanje aan de moeilijke kant van het schema zat, wachtte er nog twee lastige hordes voor de finale. In de kwartfinale had La Roja ietwat gelukt tegen Duitsland, maar trok het met veel pijn en moeite aan het langste eind. Ook in de halve finale bood Frankrijk nog flink wat tegenstand, maar ook daar wisten de Spanjaarden zichzelf te redden. Alleen Engeland kan de ploeg van Luis de la Fuente nog van de eindzege afhouden. TOTO heeft een quotering van 1.71 voor een vierde EK-titel van Spanje.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Vroege uitbetaling

Ook bij de finale biedt TOTO de optie Vroege uitbetaling aan. Het principe daarvan is eenvoudig. Heb jij op een overwinning van een van de twee teams ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat het team naar keuze in de reguliere speeltijd een voorsprong van twee doelpunten in handen heeft. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is en wat er na de vroege uitbetaling nog gebeurt in de wedstrijd. De optie wordt bovenaan op de wedstrijdpagina aangeboden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust