Smal en Carranza geblesseerd bij Feyenoord

Feyenoord brengt slecht nieuws: zomeraankopen direct in ziekenboeg

12 juli om 14:47
Laatste update: 15 juli om 08:28

Gijs Smal en Julián Carranza volgen momenteel een individueel trainingsprogramma bij Feyenoord. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De nieuwelingen kampen met een blessure.

Feyenoord nam Smal deze zomer transfervrij over van FC Twente. De linksback moet de geblesseerde Quilindschy Hartman tijdelijk doen vergeten en op termijn misschien wel definitief. Nu heeft de linksback echter zelf een kuitblessure opgelopen. De verdediger volgt een individueel trainingsprogramma en mist een deel van de voorbereiding, melden de Rotterdammers.

Datzelfde geldt voor Carranza. De spits kwam over van Philadelphia Union en lijkt te zijn binnengehaald als vervanger voor de mogelijk vertrekkende Santiago Gimenez. De Argentijn heeft een blessure opgelopen aan zijn bovenbeen. Eind deze maand zal Feyenoord een update geven over de blessure van het duo.

De Rotterdammers zitten in de tweede week van de voorbereiding. Na het eerste oefenduel met FC Dordrecht (0-4 winst) volgt komende zaterdag een nieuwe oefenwedstrijd. In De Kuip neemt Feyenoord het om 13:00 uur op tegen KRC Genk.