Stagevacature: VP zoekt video-, redactie- en social media-stagiair

Stagevacatures: maak een zomertransfer naar VoetbalPrimeur

12 juli om 13:30
Laatste update: 12 juli om 14:10

Ben je een nieuwsjunk of maker, wil je erbij zijn als 'het' gebeurt en zie je een leerzame periode bij één van de grootste voetbalwebsites van Nederland wel zitten? Let dan op: VoetbalPrimeur is op zoek naar stagiairs voor de periode vanaf september.

Achttien uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar bedienen we met onze redactie voetbalminnend Nederland het snelst en meest compleet met het laatste voetbalnieuws. Om ons miljoenenpubliek nog beter te kunnen bedienen, zijn we per direct op zoek naar een nieuwe toptalenten.

Welke opleiding je doet maakt niet zo heel veel uit. Alfa/bèta/gamma, het kan allemaal. Als je maar voetbal ademt, relevante vaardigheden bezit en jezelf wilt ontwikkelen. In de avond en het weekend rolt de bal, dus werken op deze momenten schrikt jou niet af. Vanuit huis, of op ons prachtige kantoor met state-of-the-art faciliteiten. Je solliciteert voor een stage vanaf september tot januari of februari. Een verlengde stage is uiteraard bespreekbaar.

We hebben drie vacatures in de aanbieding. Hieronder nemen we de functies door:

1. Social media-stagiair
Als social stagiair van VoetbalPrimeur lever je een bijdrage aan alle communicatie op social media en de website: je bent een meester in het bewerken van afbeeldingen, kunt thumbnails maken voor YouTube, knipt fragmenten uit de laatste #DoneDeal en zorgt er zo voor dat de socials nog groter worden. Jíj maakt edits die iedereen wil liken.

2. Redactiestagiair
Als redactiestagiair zit je kort op het nieuws en zorg je dat de website continu up-to-date is met de laatste en meest relevante ontwikkelingen binnen de voetbalwereld. Je volgt social media op de voet, denkt na over welke stukken geschreven kunnen worden in aanloop naar de Champions League-kraker van volgende week en interviewt jouw favoriete speler uit de voetbalwereld. Jij maakt nieuws dat iedereen wil lezen.

3. Videostagiair
Als videostagiair maak je van A tot Z kennis met het vak, ondersteun je het video- en podcastteam, ga je aan de slag met de trends van het moment en maak je mooiste voetbalverhalen in samenwerking met clubs, spelers, zaakwaarnemers en journalisten. YouTube, Instagram en TikTok kennen voor jou amper geheimen. Jij maakt video's die iedereen wil zien.

Bij VoetbalPrimeur bieden wij:
- Een stagevergoeding;
- Goede doorgroeikansen;
- Goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
- Een werkplek op een prachtig kantoor, met studio's in alle vormen;
- Zelf sturing geven aan de invulling van je dagen;
- De ultieme voetbalbeleving vanaf de eerste rij.

Klinkt dit als een absolute droomstage? Grijp dan nú je kans. Stuur je CV, duidelijke motivatie en eventuele portfolio t.a.v. Ruben Winkels naar sollicitaties@voetbalprimeur.nl.

Lees meer over:

Deel via