Como wil Martial, Varane en Moreno presenteren

'Promovendus Como heeft grote plannen en mikt op transfervrije buitenkansen'

12 juli om 12:32
Laatste update: 12 juli om 13:31

Naast de aanstaande komst van Raphaël Varane is Como vastberaden nóg twee spelers van formaat aan te trekken. Anthony Martial en Alberto Moreno zouden komende zomer naar de Italiaanse promovendus moeten komen.

Dat Como een oogje heeft voor transfervrije buitenkansjes is inmiddels duidelijk. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn de gesprekken tussen Varane en de clubleiding nog altijd gaande. De transferexpert onthult vrijdag echter nóg twee transferplannen van de Italianen.

Nog voordat de transfer van Varane afgerond wordt, gaat de ploeg van trainer Cesc Fàbregas linksback Moreno presenteren. De Spanjaard heeft in het verleden bij onder andere Liverpool gespeeld en liep afgelopen maand uit zijn contract bij Villarreal, waardoor hij transfervrij opgepikt kan worden.

'Varane volgt daarna', schrijft Romano, die weet dat Como dan nog niet uitgewinkeld is. Zo heeft de club geïnformeerd naar Martial. Zijn komst is echter nog ver weg. De Fransman zit, nadat zijn contract bij Manchester United niet verlengd is, zonder club. Desondanks kan hij rekenen op veel interesse. Volgens Romano staat de spits open voor een nieuwe competitie, gezien hij al meerdere Engelse clubs heeft afgewezen. Ook een transfer naar Besiktas lijkt uitgesloten, waar de Turken aan de haal gaan met Ciro Immobile. Martial gaat zijn beslissing in de komende weken maken.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!