'Frankrijk moet rekeninghouden met vroeg interlandpensioen Coman (28)'

'Verrassend nieuws: Frans international (28) overweegt vroeg interlandpensioen'

11 juli om 21:55

De 28-jarige Kingsley Coman denkt erover om zich niet meer beschikbaar te stellen voor het Franse elftal. Dat schrijft L'Équipe. De blessuregevoelige aanvaller zou namelijk niet van plan zijn om 'voor eeuwig' te blijven voetballen.

Coman heeft 57 interlands op zijn naam staan voor Frankrijk, maar op het EK kwam hij alleen tegen het Nederlands elftal in actie. In dat duel mocht de buitenspeler van Bayern München vijftien minuten invallen. Nu schrijft L'Équipe dat het einde van de interlandloopbaan van Coman mogelijk nabij is.

De linksbuiten overweegt namelijk te stoppen als international. Coman wil namelijk 'voor eeuwig' voetballer blijven, waarmee L'Équipe lijkt te insinueren dat de rappe aanvaller zijn voetbalschoenen relatief vroeg aan de wilgen wil hangen. Om die reden zou Coman zijn toekomst bij het Franse elftal nu serieus heroverwegen.

Anderhalf jaar geleden verraste Raphaël Varane nog door op 29-jarige leeftijd te stoppen bij het Franse elftal. Coman mag ondertussen ook uitkijken naar een nieuwe club: Bayern wil van hem af en hoopt een bedrag van tussen de vijftig en zestig miljoen euro te ontvangen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!