'Liverpool plant urgent gesprek met aanvaller in na opzienbarende vechtpartij'

'Liverpool plant urgent gesprek in met aanvaller na opzienbarende vechtpartij'

11 juli om 21:16
Laatste update: 15 juli om 08:16

Bij Liverpool is men niet gelukkig met Darwin Núñez. In het Copa América-duel tussen Uruguay en Colombia liep het uit de hand en ging een aantal Uruguayaanse internationals, onder wie ook Núñez, na het laatste fluitsignaal op de vuist met Colombiaanse supporters. Liverpool zou een urgent gesprek met de aanvaller hebben ingepland, zo meldt ESPN.

Familieleden van Núñez zouden zijn aangevallen door Colombiaanse fans, waarna de spits zichzelf mengde in de commotie. Op beelden is te zien hoe hij zowel rake klappen uitdeelt als incasseert. Ook is te zien hoe Núñez zijn zoon op het veld probeert te troosten na het voorval.

Liverpool zou een gesprek hebben ingepland met de aanvaller. Bovendien is de club bezorgd dat de CONMEBOL, de Zuid-Amerikaanse bond, met een schorsing kan komen die door de FIFA zou worden kunnen doorgezet naar het clubvoetbal. Liverpool wil met Núñez bespreken hoe het staat met het welzijn van hemzelf en zijn familie, en wenst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er exact is gebeurd. Ook gaat de club van Arne Slot in gesprek met de Uruguayaanse bond, voordat er een statement volgt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)