'Ajax dreigt talentvolle doelman kwijt te raken: Arsenal brengt openingsbod uit'

'Ajax dreigt talentvolle doelman kwijt te raken: Arsenal brengt openingsbod uit'

11 juli om 20:33

Ajax dreigt jeugdkeeper Tommy Setford kwijt te raken aan Arsenal. Dat meldt Fabrizio Romano, die weet dat The Gunners een eerste bod hebben neergelegd in Amsterdam. Setford heeft zelf wel oren naar een overstap naar Londen.

Tommy Setford is het broertje van Charlie Setford, die eveneens als keeper onder contract staat bij Ajax. De broers zijn geboren in Nederland, maar hebben een Engelse vader en spelen daardoor ook jeugdinterlands voor dat land. Tommy Setford staat te boek als een talentvolle doelman en heeft bij Ajax een contract tot medio 2025, maar hij dreigt de club nu dus te gaan verlaten.

Volgens Romano is Arsenal concreet voor de achttienjarige sluitpost. The Gunners hebben zelfs al een bod uitgebracht op Setford. De hoogte daarvan is niet bekend, net zo min als het standpunt van Ajax. Komend seizoen zou Setford eigenlijk met zijn broer moeten gaan strijden om een plekje onder de lat in Jong Ajax. Tommy heeft nog geen wedstrijden achter zijn naam in de beloftenploeg van de Amsterdammers, Charlie wel.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!