Liverpool meldt volgende toevoeging aan staf Slot

Liverpool heeft nieuws en meldt volgende toevoeging aan staf van Slot

11 juli om 19:49

Liverpool heeft Aaron Briggs toegevoegd aan de technische staf van Arne Slot. De 37-jarige Engelsman zal op Anfield aan de slag gaan als ontwikkelingscoach, zo maken The Reds donderdag bekend.

Na de komst van Slot-vertrouweling Sipke Hulshoff, Ruben Peeters en Fabian Otte is Briggs het vierde nieuwe staflid bij Liverpool sinds de komst van de Nederlandse manager. De nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen meldt dat Briggs zich onder leiding van Slot bezig zal houden als 'individuele ontwikkelingscoach van het eerste elftal. Verder treedt de club niet in detail over het takenpakket van de assistent-trainer.

Briggs heeft al een flink cv opgebouwd in de voetballerij. Zo begon hij in 2007 op twintigjarige leeftijd als wedstrijdanalist bij Blackpool. Later was hij ook nog actief bij Preston North-End, Manchester City, AS Monaco en VfL Wolfsburg in verschillende rollen. Briggs vertrok in maart bij de laatstgenoemde club, wat verband hield met het ontslag van hoofdtrainer Niko Kovac.