'Man United mengt zich last minute in strijd om Noslin'

'Voormalig Fortuna-aanvaller kan naast Lazio nu ook naar Man United'

25 juni om 16:35

Manchester United mengt zich op het laatste moment in de strijd om Tijjani Noslin, meldt Tuttomercatoweb. De voormalige speler van Fortuna Sittard staat op het punt om een contract te teken tot 2029 bij Lazio, maar het is nu nog maar de vraag of dit doorgaat. 

Volgens het Italiaanse medium zou de club van Erik ten Hag in Noslin een goeie optie voor de positie als rechtsbuiten zien. United heeft naar verluidt 20 miljoen over voor de geboren Amsterdammer.

De 24-jarige Noslin begon het seizoen 2023/24 nog als speler van Fortuna Sittard, maar vertrok in de winterse transferwindow naar de Serie A. Zijn goede vorm wist hij daar door te trekken bij Hellas Verona. 

In zeventien competitiewedstrijden was de aanvaller goed voor vijf doelpunten en vier assists. Dat wekte de interesse van Lazio en nu dus van Manchester United. Mocht de aanvaller daadwerkelijk de overstap maken naar Lazio of Man United, dan kan wel gesteld worden dat zijn loopbaan in een rap tempo een behoorlijke vlucht heeft genomen. Een kleine drie jaar terug was hij nog speler in de Keuken Kampioen Divisie bij TOP Oss. 

Achterkamertjespolitiek bij Oranje? Luister de Oranjekantine met Ronald de Boer en Chris Woerts hieronder!