Koeman neemt Memphis kwartier apart

Koeman neemt Memphis kwartier apart op training na gelijkspel tegen Frankrijk

22 juni om 18:06

Bondscoach Ronald Koeman heeft zaterdagmiddag spits Memphis Depay een kwartier apart genomen van de rest, meldt de NOS. Koeman en Memphis verdwenen in een witte tent, waar ze een individueel gesprek voerde.

Tijdens dat gesprek waren de invallers en reserves aan het trainen op het veld. Memphis viel tegen in het duel met Frankrijk. Hij kreeg veel over zich heen vanuit de Nederlandse media. De spits gaf zelf aan dat hij te weinig ballen kreeg van zijn ploeggenoten en erkende dat hij een teleurstellende wedstrijd speelde.

De volledige groep was aanwezig op de training in Wolfsburg. Koeman heeft voorafgaand aan de training de groep minutenlang toegesproken, waarna de basisspelers op de hometrainer stapte. De reserves speelden een partijvorm, waarbij de stevige duels tussen Daley Blind en Wout Weghorst vooral opvielen.

Oranje is met vier punten uit twee wedstrijden vrijwel zeker van de volgende ronde op het EK. Aankomende dinsdag speelt het Nederlands elftal de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk om 18.00 uur.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!