'PSV toont interesse in Malmö-ster Nanasi'

'PSV laat oog vallen op Malmö-ster met prijskaartje van zeven miljoen'

20 juni om 19:32

PSV heeft het oog laten vallen op Sebastian Nanasi. De Eindhovenaren zijn in de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten bij de 22-jarige Zweed uitgekomen, meldt Fotbolldirekt.

Nanasi speelt momenteel bij Malmö FF, waar hij is uitgegroeid tot grote smaakmaker. Dit seizoen was hij in achttien officiële duels tot dusver goed voor zes doelpunten en negen assists. Toch staat de Zweedse topclub deze zomer open voor een transfer. De drievoudig international ligt namelijk nog maar anderhalf jaar vast, tot eind 2025. Hij zou zo'n 6,5 à 7 miljoen euro moeten kosten.

PSV zit al langer achter Couhaib Driouech aan, maar bereikte nog geen akkoord met Excelsior over de transfersom. De Nederlandse kampioen zou nu overwegen om door te schakelen. Een bod heeft Malmö echter nog niet ontvangen voor Nanasi.

Volgens Fotbolldirekt toont PSV niet alleen interesse in Nanasi, maar ook in Viktor Djukanovic. De twintigjarige linksbuiten uit Montenegro staat nu nog onder contract bij Hammarby IF. Ook in zijn geval zijn de Eindhovenaren nog niet concreet.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: