PSG aast op Geertruida

'Gewilde Geertruida heeft er optie bij: nieuwe Europese topclub is 'verliefd''

20 juni om 09:27

Lutsharel Geertruida heeft de interesse gewekt van Paris Saint-Germain. De verdediger van Feyenoord wordt in Parijs gezien als een kandidaat-opvolger van Achraf Hakimi, die mogelijk vertrekt.

'PSG is verliefd op Lutsharel Geertruida', kopt Foot Mercato. De Parijzenaren zijn op zoek naar een verdediger, die zowel centraal als op rechtsback uit de voeten kan. Geertruida voldoet aan dat profiel. Geschetst wordt dat op Marquinhos en Lucas Hernández na alle verdedigers kunnen gaan vertrekken bij PSG. De Oranje-international staat dan ook serieus op het lijstje van de Franse kampioen.

Geertruida speelde zich eerder al in de kijker van Liverpool, Bayern München en RB Leipzig. Hij ligt bij Feyenoord nog vast tot medio 2025, waardoor de Rotterdammers niet meer de hoofdprijs kunnen vragen. Het Franse medium vermoedt dat Geertruida zo'n twintig miljoen euro moet kosten. PSG is naar verluidt bereid dat bedrag te verhogen.

Presnel Kimpembe en Nordi Mukiele worden door PSG naar de uitgang geduwd. Daarnaast mogen Danilo Pereira en Milan Skriniar vertrekken, klinkt het. De clubleiding in Parijs verwacht aanbiedingen voor Hakimi, die bij een goed bod ook weg mag.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: