Klaassen verlaat Inter transfervrij

'Klaassen gaat Inter verlaten: oud-Ajacied al in gesprek met diverse clubs'

1 juni om 15:38
Laatste update: 1 juni om 18:08

Davy Klaassen vertrekt deze zomer transfervrij bij Internazionale. Dat nieuws brengt transferexpert Fabrizio Romano zaterdagmiddag naar buiten. De voormalig speler van Ajax vertrekt na één seizoen weer uit Milaan.

Klaassen tekende een contract voor één seizoen toen hij vorige zomer transfervrij overkwam uit Amsterdam. Inter gaat zijn contract niet verlengen en dus loopt hij gratis de deur uit. De Nerazzurri had wel een optie in het contract van Klaassen staan om een verbintenis tot 2025 aan te gaan, maar die optie is afgelopen vrijdag vervallen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Volgens Romano is Klaassen al door verschillende clubs benaderd. De 31-jarige middenvelder staat ervoor open om in Italië te blijven spelen. Onder meer promovendus Como zou belangstelling hebben. Klaassen kwam dit seizoen tot achttien optredens voor Inter, veelal als invaller. Hierin wist hij niet te scoren of een assist te geven.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!