'Saudische clubs denken aan blunderende man van zeventig miljoen bij Man United'

'Saudische clubs denken aan blunderende man van zeventig miljoen bij Man United'

14 mei om 18:26

De kans is goed aanwezig dat Casemiro deze zomer vertrekt bij Manchester United, zo schetst Fabrizio Romano. De Braziliaan, die afgelopen weekend nog de dissonant was bij The Red Devils, kan rekenen op interesse uit onder meer Saudi-Arabië.

Casemiro is bezig aan een ongelukkig seizoen bij Manchester United. Lange tijd kampte de controleur met een blessure en de laatste weken maakt hij weinig indruk, nu Erik ten Hag hem opstelt als centrale verdediger. Tegen Arsenal was Casemiro zelfs de dissonant met een pijnlijke fout, nadat hij een week eerder bij Crystal Palace ook verschillende keren de mist in ging. Romano meldt nu dat de toekomst van de 75-voudig international nog onzeker is.

Zo beschikt Casemiro nog over een tweejarig contract, maar is de kans goed aanwezig dat hij komende zomer zijn heil elders zoekt. Verschillende clubs uit Saudi-Arabië hebben een oogje op de 32-jarige routinier. De interesse vanuit de oliestaat is niet nieuw. Volgens Romano kunnen aanbiedingen voor Manchester United en Casemiro snel volgen, als de Saudische clubs meer duidelijkheid hebben over hun budgetten voor volgend seizoen.

Als Casemiro vertrekt, dan zou er een einde komen aan een periode van twee jaar bij Manchester United. The Red Devils pikten hem voor zeventig miljoen euro op bij Real Madrid.

Bekijk hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: