Uitgerekend Spurs kan Arsenal de hand uitreiken

Uitgerekend Spurs kan Arsenal helpen met titel, City wil bizar record binnenslepen

14 mei om 15:00
Laatste update: 14 mei om 17:17

ADVERTORIAL - Op de dinsdagavond staat er een kraker op het menu in de Premier League waar ontzettend veel op het spel staat. Manchester City gaat op bezoek bij Tottenham Hotspur en de Noord-Londenaren zijn het laatste grote obstakel voor een vierde achtereenvolgende landstitel van The Citizens. TOTO staat klaar voor deze waanzinnige pot!

Arsenal hoopt op hulp van rivaal 

Arsenal en Tottenham Hotspur kunnen elkaar normaliter niet uitstaan, maar deze keer zullen The Gunners op elke mogelijke manier voor de aartsrivaal juichen. Twintig jaar geleden behaalde Arsenal de landstitel door tegen de Spurs gelijk te spelen in speelronde 34, nu moet de ploeg van Ange Postecoglou punten van Manchester City stelen om Arsenal een gouden kans te bieden de landstitel te pakken.

City werd de afgelopen drie seizoenen al kampioen van Engeland en staat voor een primeur: niet eerder won een ploeg vier keer achter elkaar de titel in de Premier League. De ploeg van Pep Guardiola moet echter wel op bezoek bij de Spurs en daar komt een wel érg interessante statistiek bij kijken: de voetbalmachine van Manchester wist tot nu toe pas één keer te scoren in het Tottenham Hotspur Stadium, in de FA Cup. Die goal kwam van Oranje-international Nathan Aké en de kans is groot dat hij er juist niet bij is dinsdagavond, nadat de linkspoot afgelopen zaterdag uitviel met een blessure. In de Premier League staat de teller nog altijd op nul. 

City kan negatief record breken én de Vroege Uitbetaling

Guardiola gaat met zijn ploeg als overduidelijke favoriet naar Noord-Londen: een overwinning van City, en daarmee het wegvagen van het negatieve record, staat op een quotering van 1.31. Een overwinning óf gelijkspel van de Spurs levert je maar liefst drie keer je inleg op. Bij deze wedstrijd kan je tevens gebruikmaken van de Vroege Uitbetaling: wanneer de ploeg van jouw keuze met twee doelpunten leidt, wordt je 1x2-weddenschap sowieso winnend. In de Lees Meer-blokken is meer te vinden over de nieuwe functionaliteit!

Erling Haaland lijkt met gemak de topscorer van de Premier League te worden. De Noor ontvangt de laatste weken kritiek omdat hij kansen mist, maar de topspits liet onlangs zijn voeten spreken met vier goals tegen Wolverhampton Wanderers. Wint City, scoren beide ploegen en scoort Haaland? Daar staat een quotering van 2.50 voor klaar.