Afellay twijfelt aan Utrecht-uitblinker: 'Komt nu nog tekort voor PSV'

Afellay twijfelt aan Utrecht-uitblinker: 'Komt nu nog tekort voor PSV'

13 mei om 00:03

Ibrahim Afellay ziet in Ryan Flamingo geen directe versterking voor PSV, maar vindt de speler van FC Utrecht weldegelijk een interessante optie voor de Eindhovenaren. Zo geeft de voormalig Oranje-international aan in Studio Voetbal.

"Ik vind niet dat hij direct een versterking is voor PSV, maar het is wel zeker een interessante speler" vangt Afellay aan. "Hij ontwikkelt zich uitstekend, maar voor op het middenveld bij PSV komt hij nu nog tekort. Als centrale verdediger vind ik hem op dit moment niet minder dan Ramalho, maar PSV heeft baat bij een centrale verdediger die ook op Champions League-niveau met veel ruimte in de rug kan spelen."

Ron Jans, de trainer van Flamingo in de Domstad, was ook aanwezig in het praatprogramma. Afellay maakt van de gelegenheid gebruik door de oefenmeester te vragen of Flamingo ook hoe hij buiten het veld is, en of hij in zichzelf investeert. "Dat laatste moet nog wat meer. Hij wil wel, maar het is echt een wedstrijdvoetballer", antwoordt Jans. "Hij is zo sterk, enorm loopvermogen en duelkracht, maar aan de bal heeft hij wat meer tijd nodig."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: