Brobbey had discussie met Henderson

Brobbey discusseert met boze Henderson: 'Hij praat moeilijk soms'

12 mei om 17:48
Laatste update: 12 mei om 19:33

Brian Brobbey werd tijdens het Eredivisie-duel van Ajax met Almere City FC meermaals tot de orde geroepen door Jordan Henderson, maar die boodschap kwam niet aan. De spits vertelt dat hij niet begreep wat de 33-jarige middenvelder zei.

Met een 3-0 voorsprong op zak raakte de scherpte bij Ajax wat weg, maar daar was Henderson niet blij mee. De Engelsman sprak onder meer Brobbey vermanend toe. "Ik weet niet wat we tegen elkaar zeiden", onthult Ajax' Speler van het Jaar evenwel bij ESPN. "Het is al vergeten. Gewoon drie doelpunten van Stevie (Steven Bergwijn, red.), iedereen is blij."

Ook wanneer er wordt doorgevraagd, kan Brobbey niet onthullen wat Henderson hem toeriep. "Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij zei, dus ik kan het je niet zeggen", grijnst hij. "Ik kon hem niet verstaan. Hij praat wel moeilijk soms..."

Brobbey hoopt desondanks dat Henderson behouden blijft voor Ajax. De voormalig Liverpool-speler zou twijfelen aan zijn toekomst bij de club. "Natuurlijk is het zonde als hij weggaat. Ik denk dat de ervaring die hij meebrengt goed is voor het hele team. Ik hoop dat hij blijft, maar de keuze is aan hem."