Vertrek Berghuis bij Ajax niet aan de orde

Vertrek Berghuis niet aan de orde: 'Nooit met een andere club gesproken'

12 mei om 12:09
Laatste update: 12 mei om 12:11

Een vertrek van Steven Berghuis bij Ajax is helemaal niet aan de orde. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers vertelt bij Goedemorgen Eredivisie dat hij nog met geen enkele club gesproken heeft.

"Hij heeft nog een jaar contract. En ik hoor allerlei mensen zeggen dat hij weg wil, maar dat is onzin", aldus Albers bij ESPN. "Al die kranten zeiden dat hij met Besiktas heeft gesproken. We hebben met niemand gesproken. Nog nooit."

Berghuis kwam volgens zijn zaakwaarnemer bij Ajax om op topniveau te presteren. "Dat is helaas anders gelopen dan de verwachting was. Hij verwacht van Ajax dat zij op het hoogste level werken. Daarom kan hij kribbig zijn in interviews en is hij blij met Henderson."

Volgens Albers zijn spelers als Henderson en Berghuis broodnodig bij de Amsterdammers. "Iemand moet tegen die spelers zeggen wat voor gedrag je moet tonen om het topniveau te halen. En dat is misschien duur betaald, maar daar gelooft Henderson ook in. Als je geen spelers als Berghuis en Henderson hebt, heb je helemaal niemand."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: