Aad over transferwaarde Bakayoko in

De Mos verwacht monsterbedrag voor PSV-ster: 'Gaat voor 75 miljoen weg'

12 mei om 11:20
Laatste update: 12 mei om 13:04

Aad de Mos verwacht dat Johan Bakayoko komende zomer voor een gigantisch bedrag bij PSV vertrekt. Er vielen al bedragen als 35 en 40 miljoen, maar de oud-trainer schat zijn huidige transferwaarde in op 75 miljoen euro. 

"Bakayoko gaat dadelijk voor 75 weg", vertelt De Mos stellig in de studio van Goedemorgen Eredivisie. Die voorspelling doet de wenkbrauwen van Hans Kraay Jr. behoorlijk fronsen. "Hij gaat echt voor heel veel weg", vervolgt De Mos over de PSV-uitblinker. "Volg je het internationale voetbal niet? 500 miljoen voor die Cubarsí, die stopper van Barcelona."

"We gaan naar bedragen toe Hans... Het is geen KKD waar we het over hebben." Aan tafel zit ook zaakwaarnemer Guido Albers, die eveneens verwacht dat Bakayoko PSV heel veel geld op gaat leveren. "In de Premier League kan dat gewoon betaald worden. Honderd procent."

Bakayoko was in de zomer van 2023 al dicht bij een overstap naar de Premier League. Destijds was Brentford voor hem in de markt. De Belg bleef in Eindhoven en leverde daar een groot aandeel in het succesjaar onder trainer Peter Bosz.