Mohamed Nassoh verlaat PSV transfervrij voor een stap naar Sparta Rotterdam

Vertrekkend PSV-talent is teleurgesteld, maar ambitieus: 'Die droom blijft open'

11 mei om 21:08
Laatste update: 11 mei om 23:06

Mohamed Nassoh (21), die onlangs zijn laatste wedstrijd voor Jong PSV speelde, heeft zijn periode bij de club vrijdagavond in stijl afgesloten met twee doelpunten tegen ADO Den Haag, wat zijn seizoenstotaal in de Keuken Kampioen Divisie op tien brengt. Ondanks zijn goede prestaties, koos PSV ervoor om hem geen contractverlenging aan te bieden, waardoor hij in de zomer transfervrij naar Sparta Rotterdam vertrekt.

Nassoh, die bij PSV niet doorstootte naar het eerste elftal, blijft desondanks ambitieus. "Natuurlijk was ik heel graag naar PSV 1 gegaan. Dat kan alsnog, die droom blijft open. Maar eerst is het nu tijd om bij Sparta een mooie periode te beleven. De mensen daar geloven in mij en ik wil het waarmaken", zei hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Hij benadrukt dat de overstap naar Sparta hem nieuwe kansen biedt en dat dat ook hoog tijd werd. "Je doet je best en als je club het niet in je ziet zitten, moet je door. Sparta is een mooie club met een goed plan en ik heb heel veel zin om in de Eredivisie minuten te gaan maken."

Naast zijn ambities als speler, is Nassoh dankbaar voor de steun van zijn familie en de mensen die hem in Eindhoven hebben begeleid. "Zij hebben ervoor gezorgd dat ik deze stap kan maken en ook bij PSV de kop erbij heb gehouden. Ook wil ik PSV bedanken voor de mogelijkheden die ik bij Jong PSV heb gekregen. Het is zonde dat het nu niet tot meer leidt, maar ik ben heel gelukkig met het nieuwe avontuur dat komt."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: