Feyenoord kan Ajax handje helpen: 50x je inleg bij zege op NEC!

Feyenoord kan Ajax handje helpen: 50x je inleg bij overwinning op NEC!

12 mei om 08:00
Laatste update: 12 mei om 10:49

ADVERTORIAL - Feyenoord reist zondagmiddag af naar Nijmegen om het duel met NEC aan te gaan. Voor de thuisploeg is het wellicht de laatste kans om plek vijf van Ajax over te nemen, maar uitgerekend de aartsrivaal van de Amsterdammers kan daar een stokje voor steken. Pak bij bookmaker Unibet als nieuwe speler maar liefst 50x je inleg wanneer Feyenoord van NEC wint!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd NEC - Feyenoord en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Feyenoord kan NEC tweede keer pijn doen

NEC is bezig aan een uitstekend seizoen, maar de Nijmegenaren werden al eens eerder gekweld door Feyenoord: de bekerfinale ging verloren en nu hangt de vijfde plek aan een zijden draadje. Bij winst van Ajax op Almere City FC en een nederlaag van NEC is de vijfde plek binnen voor de Amsterdammers en voor het eerst in lange tijd zullen Ajax-fans voor de aartsrivaal juichen.

Feyenoord heeft plek twee al binnen en is uitgespeeld in de Eredivisie. De focus zal voor trainer Arne Slot dan ook zijn om het seizoen zo rustig mogelijk af te ronden met twee zakelijke overwinningen voordat de trainer naar Liverpool vertrekt. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust