Bookmakers maken Crystal Palace flink favoriet voor duel met Manchester United

Bookmakers maken Crystal Palace flink favoriet voor duel met Manchester United

6 mei - 16:00

ADVERTORIAL - Manchester United en Crystal Palace sluiten maandagavond speelronde 36 in de Premier League af. Aan The Mancunians de taak om de zo belangrijke zesde plaats weer over te nemen, maar dan moet er wel worden gewonnen van de in vorm stekende Eagles. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Manchester United staat momenteel op de achtste plaats in de Premier League, maar bij een overwinning klimmen ze twee plaatsen naar boven. Mocht de Engelse grootmacht aan het eind van het seizoen de zesde plaats bekleden, dan is de Europa League een feit. Dan moet er vanavond wel worden afgerekend met Crystal Palace, dat tien punten uit de laatste vier wedstrijden haalde. Onder andere Liverpool (0-1), West Ham United (5-2) en Newcastle United (2-0) werden verslagen. Unibet hanteert een quotering van 2.33 voor Palace en 2.85 voor United. Bij een gelijkspel hoort een quotering van 4.00.

Mannen in vorm

Zowel Crystal Palace als Manchester United heeft een speler in vorm. Aan de kant van The Eagles is dat Jean-Philippe Mateta. De Franse spits scoorde vier keer in de laatste drie wedstrijden. Bij United kijken ze voornamelijk naar Bruno Fernandes. De aanvoerder scoorde een week geleden dan wel niet tegen Burnley, maar in de vijf wedstrijden die daaraan vooraf gingen lukte dit hem wel rijkelijk. In totaal zeven keer zelfs. 

Unibet heeft een quotering van 2.48 voor een goal van Mateta en er staat 3.45 op een treffer van Fernandes. Daarnaast heeft de bookmaker nog een verhoogde notering in petto. Onder de noemer Uniboost staat een quotering van 4.50 voor wanneer Fernandes, Mateta, MIchael Oise en Alejandro Garnacho minimaal één keer op doel schieten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.