'Liverpool wil Slot verblijden met eerste zomeraanwinst van 60 miljoen euro'

'Liverpool wil Slot verblijden met eerste zomeraanwinst van 60 miljoen euro'

2 mei - 13:41
39

Willian Pacho moet de eerste versterking van Liverpool worden in het tijdperk van Arne Slot, aldus BILD. De Ecuadoriaanse mandekker lijkt echter niet direct aan te sluiten bij de selectie van de nieuwe coach.

Volgens Duitse media is Pacho bij Frankfurt op te halen voor een bedrag van vijftig tot zestig miljoen euro. Eerder werd hij al gelinkt aan Liverpool en Arsenal, maar eerstgenoemde club zou nu het meest geïnteresseerd zijn. De 22-jarige verdediger maakte pas vorig jaar de overstap van Royal Antwerp naar Frankfurt. De Duitse club betaalde negen miljoen euro en de ploeg kreeg daar 41 officiële wedstrijden van Pacho voor terug.

Liverpool mikt echter wel op een constructie als ze Pacho overnemen van Frankfurt. De Engelse ploeg, waar Slot spoedig aan de slag gaat, hoopt de Duitsers te verleiden met een huurconstructie. Liverpool wil Pacho overnemen, maar hem dan gelijk weer verhuren aan Frankfurt. De Ecuadoriaanse stopper heeft nog een contract tot de zomer van 2028 bij de huidige nummer zes van de Bundesliga.